AXOS HOTEL RETHYMNO

PREMIUM HOTEL OF RETHYMNO

Online Κράτηση

Παραλίες στο Ρέθυμνο

Η παραλιά του Ρεθύμνου είναι μια αμμώδης παραλία 15 χιλιομέτρων που εκτείνεται δυτικά μέχρι το χωριό της Σκαλέτας. Πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, θαλάσσια σπόρ και beach bar

 Ρέθυμνο

Η παραλία του Ρεθύμνου είναι μια αμμώδης παραλία 15 χλμ που αρχίζει από την πόλη και επεκτείνει στη δύση μέχρι το χωριό «Σκαλέτα». Πλήρως οργανωμένες παραλίες , με τα θαλάσσια σπορ, και επίσης με τις σημαίες για τον καιρό που ενημερώνουν τους κολυμβητές εάν είναι ασφαλές (θυελλώδης) να κολυμπήσει ή όχι ο λουόμενος. Με αρκετό κόσμο κοντά στο Ρέθυμνο αλλά πιο ήρεμα προς την «Σκαλέτα»

 

Πλατανιάς Ρεθύμνου

Η παραλία του Πλατανιά βρίσκεται περίπου 6 χλμ ανατολικά από το Ρέθυμνο. Είναι μια όμορφη, αμμώδης παραλία, ανοικτή στο Βορρά. Η παραλία του Πλατανιά είναι καλά οργανωμένη και προσφέρει πολλές επιλογές. Η παραλία έχει διάφορες ελληνικές ταβέρνες που προσφέρουν τα τοπικά τρόφιμα, τα ποτά και την πιθανότητα να τα απολαύσετε μόνοι σας την παραλία.

 

Τριόπετρα

Το όνομα Τριόπετρα προέρχεται από τους τρεις βράχους που είναι στη θάλασσα. Είναι περίπου 12 χλμ από το χωριό Ακούμια. Είναι μια αμμώδης παραλία με πεντακάθαρα νερά και με ένα καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Θα βρείτε μερικά εστιατόρια αλλά σιγουρεύεστε ότι ελέγχετε τον καιρό πριν πάτε εκεί. Μπορεί να είναι λίγο θυελλώδες.

 

Επισκοπή

Περίπου 12 χλμ δυτικά από το Ρέθυμνο και ακριβώς δίπλα από τον εθνικό δρόμο των Χανίων. Η παραλία Επισκοπή είναι μια αμμώδης παραλία με διάφορες καφετέριες και με τις ήρεμες θέσεις σε περίπτωση που αισθάνεστε να μείνετε μόνοι.

 

Γεράνι

Εάν συμπαθείτε το κολύμπι με αναπνευστήρα η παραλία του Γερανίου 6 χλμ δυτικά από το Ρέθυμνο είναι ιδανική . Ένας ήρεμος χαλικώδης όρμος με μόνο μια ταβέρνα στην περιοχή, που τοποθετείται σε μια γραφική περιοχή κάτω από τη γέφυρα του Γερανίου.

 

Γεροπόταμος

Τοποθετημένη 18 χλμ ανατολικά του Ρεθύμνου, ο Γεροπόταμος είναι μια χαλικώδης και αμμώδης παραλία Μπορείτε να δείτε το μικρό όρμο από την εθνική οδό κάτω από μια γέφυρα αλλά μόλις φθάσετε εκεί θα ξεχάσετε τους δρόμους και την κυκλοφορία. Επίσης είναι ιδανικά για την κολύμβηση με αναπνευστήρα.

 

Γεωργιούπολη

Καλά οργανωμένη παραλία που προεκτείνετε για αρκετά χλμ με τα εστιατόρια, τα μπαράκια και τα θαλάσσια σπορ. Η παραλία της Γεωργιούπολης είναι περίπου 25 χλμ από το Ρέθυμνο δίπλα σε ένα συμπαθητικό μικρό λιμάνι με μικρά αλιευτικά σκάφη.

 

Πλακιάς

Στη νότια ακτή της Κρήτης θα είστε σε θέση να βρείτε την όμορφη αμμώδη παραλία του Πλακιά με τα πολύ καθαρά νερά ακριβώς δίπλα σε μια πόλη με το ίδιο όνομα. Πλήρως οργανωμένη με τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα ξενοδοχεία και το διάφορα θαλάσσια σπορ.

 

Μάταλα

Ένα από τα πιο γνωστά σημεία στην Κρήτη, τα Μάταλα ήταν ένας αρχαίος λιμένας της Φαιστού στην Μινωική περίοδο. Πολύ διάσημο μέρος για τις σπηλιές του, η οποίες υπάρχουν στο βράχο στην βόρεια πλευρά της παραλίας. Τα Μάταλα είναι ένας όμορφος στρογγυλός όρμος με τη χρυσή άμμο και τα πολύ καθαρά νερά.

 

Άγιος Παύλος

Το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα στο νότιο Ρέθυμνο, η αμμώδης παραλία του Άγιου Παύλου είναι μια ιδανική θέση για εσάς για να βρείτε ηρεμία. Πολύ λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν εκεί και έχει μόνο ένα εστιατόριο. Εάν προσπαθείτε να αναρριχηθείτε πέρα από τους λόφους της άμμου σιγουρευτείτε ότι φοράτε παπούτσια επειδή μπορεί να είναι πολύ καυτό!

 

Λίγκρες

Οι Λίγκρες είναι μια απομονωμένη παραλία 45 λεπτά μακριά από το Ρέθυμνο και 7 χλμ από το χωριό Κεραμές. Εδώ μπορείτε να βρείτε την ηρεμία σας επειδή δεν υπάρχει καμία ηλεκτρική πηγή, τηλέφωνα ή άλλες άχρηστες συσκευές. Είναι μια όμορφη χαλικώδης παραλία και επίσης υπάρχει μια περιοχή γυμνιστών ακριβώς στο τέλος της παραλίας.

 

Ροδάκινο

Το Ροδάκινο συνδυάζεται από τρεις παραλίες. Δύο από αυτές προσφέρουν μερικές εγκαταστάσεις για το ποτό και τα τρόφιμα αλλά η τρίτη δεν έχει οποιοδήποτε είδος εγκαταστάσεων. 3 χλμ από το ομώνυμο χωριό και περίπου 45 χλμ από την πόλη του Ρεθύμνου.

 

Πάνορμο

Η παραλία του Πανόρμου είναι μια αμμώδης παραλία με μερικούς χαλικώδεις όρμους για εκείνους που επιθυμούν να είναι μόνοι. Περίπου 20 χλμ του από την πόλη του Ρεθύμνου και πλήρως οργανωμένη με μερικά πραγματικά καλά εστιατόρια για ψάρι.

 

Μπαλί

33 χλμ από το Ρέθυμνο ανατολικά, το Μπαλί είναι ένα χωριό με 4 διαφορετικές χαλικώδεις και αμμώδεις παραλίες .Συχνή δημόσια μεταφορά λεωφορείων είναι διαθέσιμη και προσφέρει όλα το είδη υπηρεσιών όπως ταβέρνες μπροστά από τη θάλασσα, καφέτεριες, ξενοδοχεία ...

 

Δαμνόνι

Η παραλία Δαμνόνι είναι καθαρή και πλήρως οργανωμένη. Για εκείνους που απολαμβάνουν τα απομονωμένα και μη-οργανωμένα σημεία, η περιοχή είναι πλήρης με εγκαταλειμμένους κόλπους και όρμους με τη μαλακή άμμο και απίστευτα καθαρά ύδατα. Μερικοί τυχεροί θα είναι σε θέση ακόμη και να βρουν εκεί τον απομονωμένο παράδεισο.

 

Αμμούδι και Μικρό Αμμούδι

Δύο αμμώδεις παραλίες σε μικρή απόσταση από το Δαμνόνι. Το Μικρό Αμμούδι είναι μια παραλία γυμνιστών και είναι τόσο μικρή που σχεδόν πάντα κατακλύζετε με τους ανθρώπους. Το Αμμούδι είναι στη συνέχεια του δρόμου, πολύ κοντά στην παραλία Μικρό Αμμούδι. Το όνομα «Αμμούδι» προέρχεται από τη λέξη «άμμος».

 

Σχοινάρια

Μια άριστη αμμώδης παραλία που προσεγγίζεται από το χωριό Λευκόγεια (3 χλμ μακριά) στο δρόμο από Πλακιά προς Πρέβελι που βρίσκεται 38 χλμ από το Ρέθυμνο. Η παραλία δεν συσσωρεύετε συνήθως από τους επισκέπτες. Τα Σχοινάρια έχουν αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών και προσφέρει μια ταβέρνα δίπλα στην παραλία, και τις εγκαταστάσεις για τον αθλητισμό κολύμβησης, ηλιοθεραπείας και θάλασσας. 

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014Ξενοδοχείο Axos

Μάχης Κρήτης 167

Ρέθυμνο , Κρήτη , Ελλάδα

Τ.Κ.: 74100

Τηλ: +30 2831054472

Κιν: +30 6974771078

Fax: +30 2831023513

Email: info@axos-hotel.gr

 

Weather

RETHYMNON WEATHER

Facebook

Κοινωνικά Δίκτυα

 ακολουθήστε στο Facebook

 Ακολουθήστε στο Twitter

 Διαβάστε τις κριτικές μας

 Δείτε τα video μας